Underholdning

Underholdning

Den rappkjefta burlesque-artisten tar med seg et knippe av heftige burlesque- og dragartister til FjellPride. Vi gleder oss til et fargerikt pride-show i fjellheimen!

Sotanistån

01.05.2022

Sotanistån er Sota Sæters eget husband, og ga publikum bakoversveis når de uten forvarsel entret scenen under fjorårets FjellPride. Og på årets festival er de tilbake! Ingen dansefot kan stå i ro når Sotanistån rocker opp alle dine favoritt-pridelåter!

Adam Schjølberg! Komiker, TV-personlighet, og en av Norges tøffeste kjendiser! Vi gleder oss til Adam skal entre scenen på FjellPride, og lose oss gjennom pride-showet som kveldens konferansier. Og hvem kan holde dansefoten i ro når DJ Adam sammen med DJ Austinat styrer musikken gjennom fjellnatten!

Cowboy-fest!

01.02.2022

YIHAA! Lørdag kveld under FjellPride inviterer vi deg til å ta på boots, cowboy-hatten og knyte tørkle. Eller bare komme som du er. Vi lover skikkelig låvestemning og linedance! 🤩🐴💪💥
Premie for beste antrekk: GRATIS femretters middag og GRATIS overnatting torsdag til fredag når du melder deg på FjellPride 2023! (Verdi ca. kr 1500)