Dragshow: Karaoke Karl, Elektra Puzzz og SALTY!

10.07.2024

Dragshow: Karaoke Karl, Elektra Puzzz og SALTY!

Lørdag 13. juli 2024 kl. 21:15

Fra Oslos dragmiljø kommer dragartistene Karaoke Karl, Elektra Puzzz og SALTY for å holde dragshow! Kle deg etter været for det er nemlig varslet humor, dans, lipsync og flotte kostymer- med en solid fare for god stemning!

De tre artistene har seg imellom 23 års erfaring med drag- og kommer alle fra ulike kunstneriske bakgrunner. De har alle opptrådt på steder som Oslo Drag Festival, Toten Pride, Open Drag Stage og Oslo Pride, i tillegg til utallige shows og eventer. Til FjellPride bjuder de på det de kan best, og har satt hjernene i kok for å gi et legendarisk dragshow!

SALTY

Inspirert av gammeldags drag, kombinert med burlesque, og en stor klype god stemning har Salty krydret scenene hen har opptrådt på. Fantastiske og energiske sceneshow som både utfordrer og får en til å tenke har Salty tatt det norske drag miljøet med storm. Du har kanskje sett SALTY på tv- serien DRAGS? Eller på Norske Talenter? Du har kanskje hørt om Salty - Men Salty må oppleves.

@saltyofcourse

Karaoke Karl

Legenden Karaoke Karl er kjent for sine karaokeshows og... verdens beste turmat????? Han er stereotypen av en manne-mann med mangel på selvinnsikt og rizz - men dette ville selvfølgelig ha benektet selv. Det vi vet er at han er mester på å lage god stemning. Det er ikke mulig å ha et lykkelig liv uten å ha fått oppleve sjølvaste legenden! Blir det sang inn i fjellnatta?

@karaokekarlogco

Elektra Puzzz

Med mange ulike draguttrykk og roller i repertoaret elsker Elektra Puzzz å overraske og underholde! Elektra er og en erfaren showvert, som har hostet blant annet Open Drag Stage, åpning av Oslo Pride, Drag Sunday og sitt eget showkonsept BOIS NIGHT! Videre er hu attpåtil rektorinne av Norges første kulturskole innen drag, Oslo Dragskole. Det ryktes at hun har blitt inspirert av Karaoke Karls enkle vesen og gode stemningsfaktoren. Tiden vil vise seg- turskoa er hvertfall pakket ned!

@elektrapuzzz