FjellPride på Sota Sæter DNT

Bli frivillig!

FjellPride trenger frivillige som vil hjelpe til under festivalen. Som frivillig får du alle måltider dekket fra fredag til søndag, og overnatter i eget telt eller i felles frivillig-lavvo. Som frivillig blir det også tid til å være med på pride-vandring i marka og ellers nyte fjellufta!

Arbeidsoppgaver er servering av mat og drikke, rydding og ellers ting som måtte dukke opp. Du vil bli gitt informasjon om arbeidsoppgavene og opplæring under et informasjonsmøte fredag ettermiddag.

Ta kontakt på epost med vår frivillig-ansvarlig Lars Haga: LJHaga@outlook.com


Les om Elin sin erfaring med å være frivillig på FjellPride

Jeg hadde lyst til å bidra, jeg hadde behov for å komme sammen med noen, jeg hadde behov for å komme meg på fjellet, og tenkte at FjellPride måtte være en helt perfekt kombo!

Jeg kjørte oppover fra Drammen i juli 2022 og kjente det kriblet i magen. Jeg var spent! Jeg kom frem, satte opp teltet, og allerede mens jeg arbeidet med teltet kom en person bort og hilste på meg. Vi hadde noe felles, naturen!!

Vi frivillige ble invitert til et møte på fredag, hvor vi møtte de andre som ønsket å bidra. Der fikk vi beskjed om hva vi skulle bidra med og vi ble kjent med hverandre. En kjempe hyggelig gjeng! Vi fikk utdelt en T-skjorte som viste tydelig at vi var frivillige. Oppgavene var blant annet å dekke på bord, servere mat og drikke utover kvelden og rydde bort.

Jeg erfarte at et godt smil og raushet bidro til at kveldene gikk som smurt! Resultatet ble nye bekjentskaper, mye god mat, og flotte naturopplevelser. Vi ble en sammenspleiset gjeng, og jeg var veldig glad og takknemlig når jeg reise fra Sota Sæter på søndag.

Jeg anbefaler å melde seg som frivillig til FjellPride på Sota Sæter DNT!

Hilsen Elin Stokke-Gjemse