Tour de Sy: Bergans reparerer turklær og turutstyr

28.01.2023

Tour de Sy: Bergans reparerer turklær og turutstyr

Har du fått en rift i skalljakka, mangler ryggsekken en beltespenne, røyk turbuksa som følge av heftig dansing på gårsdagens konsert?

Da kan du ta de med til Bergans, som er på Fjellpride med sybilen sin og konseptet «Tour de Sy».

Sybilen tilbyr reparasjon av turklær og turutstyr av alle merker som kan fikses på stedet. Lever produktet som skal repareres til oss, så sender vi melding når det er ferdig. Husk å hente før du drar hjem! Reparasjonene koster fra 200 - 300 kr per produkt, avhengig av tidsbruken. Maks to produkter per person. Større reparasjoner på Bergansprodukter kan vi ta med oss inn til reparasjon i systua vår til ordinær pris.


Du finner oss under FjellPride på Sota Sæter DNT, på følgende tider:

Fredag 7. juli kl. 09.30-12.00 og 14:00-17:00
Lørdag 8. juli kl. 09:30-12.00 og 14:00-17:00

Ferdige reparasjoner kan hentes på disse tidspunktene når du har fått melding, samt søndag mellom kl. 09.00-10.00.

Velkommen – og takk for at du gir turutstyret ditt et lenger liv!

Hva er Tour de Sy?

"Tour de Sy" er Bergans reparasjonsturné med vår egen sybil, der vi tilbyr reparasjon av turklær og -utstyr til turglade nordmenn. Dette for å sette fokus på viktigheten av å forlenge levetiden til turklærne våre og for å skape engasjement rundt et mer bærekraftig forbruk i Norge.

Bergans har hatt en reparasjonstjeneste i alle år, og tilbyr også reparasjon i Bergans-butikkene. I tillegg har altså systua hjul og elektrisk motor – og er på tur for å reparere slitte skalljakker og turbukser med plagsomme rifter.

Følg Bergans på Instagram: @bergansofnorway
Har du spørsmål, send e-post til: Christoph.Centmayer@bergans.no